SJUK

Jag är sjuk, har sovit hela dagen och när jag vakna mådde jag inte alls bra. Fryser ihjäl och har svin ont i halsen och huvet och har feber! Jag har inte tid med det här. :( skriver mer i morgon. Godnatt!


SCHOOLTIME

Hejsan, nu har jag fixat klart mig. Nu ska jag kolla på vakna med the voice som varje morgon och sedan drar jag till skolan. Hörs senare. hejsvejs!

Tycker inte att jag ser så trött ut som jag borde. haha ! Very happy!


GAMLA GODINGAR

Här kommer ett par gamla godingar som verkligen var mina favoriter när jag var liten, grejen är att jag fortfarande kan texterna och tycker låtarna är rikigt bra, haha !


UP ALL NIGHT

Godmorgon! Har inte sovit ett skit inatt. Det känns ju bra! Jag kommer ju antagligen vara helt död i skolan sen. Jag som hade planerat massa saker idag. Får se om det blir av. Vad har jag gjort hela natten då? Jo, jag har såklart kollat på andra avenyn och så har jag redan klätt på mig och gjort en fläta i håret. Tänkte vänta med att sminka mig, annars kommer jag bli så rastlös och bara vänta på att klockan går. Det sorgliga är att jag börjar bli trött nu! Åhh, fml! Men jag slänger nog in något inlägg till innan jag drar till skolan. Ha det bra så länge. Alla lär ju fortfarande sova med ändå!

Juste klippte håret lite med! haha! Livet är inte lätt när man är rastlös!

Detta har hållt mig vaken heeela natten. Aldrig mer energi innan läggdax. Dagens lärdom!


NEW IN


DAX ATT RYCKA UPP SIG

Hejsan, känner att det är dax för mig att rycka upp mig. Känner mig sjukt deppig. Men det måste bero på vädret. Jag vill ju bara att det ska bli sommar, varmt och ljust! Ingen kommer vara gladare än jag när våren börjar visa sig. Känns som jag inte har fått något gjort i helgen. Som idag t.ex. jag skulle göra massa saker, plugga, städa och träffa folk. Men nae jag låg i sängen hela dagen och tyckte synd om mig själv typ! Åhh blir så besviken på mig själv ! Så från och med i morgon ska jag sluta med det här tramset! haha!

Btw, så har jag sjukt svårt att sova just nu. Jag har dragit i mig ett antal energidrickor så är rätt pigg sådär. Kommer bli så att jag ligger och kollar klart på andra avenyn säsong 2. Sedan måste jag fan ta en paus med det här. Man blir ju helt fast. Inte bra! Men jag tänkte i allafall även rycka upp mig på bloggen. Tänkte göra en ny design och sådär. Är sjukt trött på den. Den skulle bara vara tillfällig och så har det varit såhär, jag vet inte hur länge. Men nu ska jag sluta babbla och göra något istället. Jag har lite för mycket energi känner jag. :)


Hela min helg i bilder! hahaha


HELG UPDATE

Hejsan, nu på helgerna brukar jag ju inte blogga så mycket eftersom att jag inte sitter vid datan. Men tänkte i allafall berätta lite vad jag har gjort och så.
Igår var jag med angelica på stan och efter det åkte vi till akuten, eftersom att angelica har haft ont i hjärtat sedan i tisdags. Där satt vi ett antal timmar men vid halv 11 rymde vi där ifrån och angelica hade en nål i armen haha! Vi pallade helt enkelt inte vänta mer.

Idag sov jag ut lite. Sedan har jag och alex bara myst i sängen, lagat mat och kollat på tv. Vi tänkte sätta på en film snart innan han åker och jobbar hela natten. När han har dragit så tänkte jag sätta mig och plugga lite såhär på en lördag kväll. Haha! I morgon blir det städ/chill dag som vanligt. Vi hörs på måndag puss !


TIME TO SLEEP

Hej, nu har jag städat och legat och degat i soffan. Är rikigt trött. Men i morgon kan jag sova ut rikigt. Vi har sovmorgon i morgon till klockan halv 1. Hur nice är inte det !? Så jag tänkte kanske gå upp vid 11 tiden för att duscha och fixa mig sedan ska jag plugga lite för jag orkar verkligen inte plugga nu. Det får bli i morgon eller på fredag istället. höhö! Men nu är det dax att försöka sova i allafall. Alex är ute så det kommer bli svårt att sova när han kommer hem. Han ska alltid väsnas eller prata så mycket haha. Men skit samma godnatt !


PAKETEN

Fick ju hem lite paket förut. Det här var vad som fanns i

Skärmskydd till mobilen

Sminkväska och mineral smink


HANDLAT MED MAMMSEN

Hejsan, nu har jag varit och handlat med mamma. Trevligt faktiskt. Fick hem lite bra grejer b.la. ett par träningsskor. ska ju börja träna här snart så det är dax att köpa upp sig med lite grejer. Har även klickat hem en klänning så den kommer väl om ett par dagar. Spännande. Jag har aldrig klickat hem några kläder någon gång så jag hoppas att den sitter bra. Nu är det dax att städa och sådär med mina nya städsaker. hahaha !

nya träningsskor


HÄRLIG VECKA

Hejsan, igår gjorde jag inte så mycket. Kom hem efter skolan och sov. Efter det så satt jag och alex och kollade på film och sådär. Idag var jag i skolan, vi hade historia och efter det skulle vi egentligen ha tyska. Men våran lärare var hemma och vabba så det var as skönt! Jag var så himla trött idag så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Nu har jag legat i sängen och kollat lite på andra avenyn men kunde inte somna så nu ska jag åkte iväg och handla med mammsen.

juste fick hem lite paket förut, kulkul. Lägger upp bild senare. puss !

1234

Hello! Jag tog en liten bloggpaus i helgen. Blev lite party och sådär och träffade vänner. kul! Idag var jag i skolan som vanligt. Vi hade svenska och engelska. Men jag var bara på halva svenskan för jag skulle till UMO och sätta in min p-stav. Jag var livrädd! Men det gick bra. Känns ungefär som att pierca sig. Sedan kom jag i allafall tillbaka till engelskan och vi gjorde inte ett skit typ. Fick i allafall två hörövningar klara och ett prov. Nu tänkte jag sätta mig ner och göra företagsekonomin och sedan blir det duschen och sedan någon bra repris på datorn. I morgon har jag bara en lektion så det är skönt. Men vi hörs i morgon. Puss !



RUNAWAY TRAIN

Hejsan, nu är jag hemkommen från skolan.  Vi fick reda på vilka iv-val vi hade att välja på och jag bestämde mig direkt. Det blir företagsekonomi specialisering och Tyska 4 för min och Olivias del. Bästa !
Btw, så har precis börjat laga mat och efter det drar jag ner på kungsgatan och solar. När jag kommer hem sen ska jag plugga och duscha. Sedan vet jag inte vad mer den här dagen kommer att ge. Blir väl filmmys med älskling ikväll eller något. Vi har ingen mer pluggdag i skolan nu för i morgon ska vi till badhuset, I love life !

Ph: längesen när jag var brun!


LA BOMBA

Hejsan, var i skolan idag, på lunchen blev det pizza som planerat. Efter skolan gick jag hem och fick se att mina bilder har kommit hem. Kul! Efter att jag hade kollat igenom dom så gick jag och la mig i sängen som sov fram till halv 10!!! Herregud hur ska jag kunna sova inatt tänkte jag då. Men de får bara gå helt enkelt. Har bara en plugg dag kvar, så jag lär överleva. Men nu tänkte jag kolla runt på lite bloggar och sådär, sedan ska jag försöka göra klart företagsekonomin i allafall så jag kommer någon vart. Kanske skrvier senare, för lär ju inte sova på ett bra tag!


PICK ME UP

Hejsan, var i skolan idag som vanligt. Vi slutade halv tolv. Direkt efter skolan drog jag och jobbade till klockan 5. Sedan åkte jag hem en stund och pratade med mamma och badade. Sedan drog jag till Alex. Ligger i hans säng nu och väntar på mat. Är sjukt hungrig. Har inte ätit mer än lunchen i skolan idag!! Är sjukt trött med + att jag måste plugga på tyska glosor till i morogn. Riktigt segt. Jag har ingen rolig dag i skolan i morgon det ända bra kommer vara lunchen för då blir det min och ollans pizzatradition. Av någon konstig anledning så är det alltid äcklig mat i skolan på onsdag. Därför går vi och käkar pizza för att hålla humöret uppe på eftermiddagen. haha! Men nu ska jag inte babbla mer. Jag ska käka, plugga och däcka. Hörs i morgon!

Ph: Jag och Olivia för ett tag sedan


SKICKAT HEM BILDER

Jag har skickat hem bilder nu såhär mitt i natten när jag inte kunde somna. Men nu ska jag nog kunna sova gott. Förstår inte varför jag inte har skickat hem fotona från Turkiet tidigare!? Men har dragit ut på tiden. Men nu är de i allafall påväg hem till mig + lite andra roliga bilder. Längtar tills de kommer så jag kan sätta in de i mitt fotoalbum! Minnen är alltid roligt att ha. hihi ! Men vi hörs i morgon. Måste verkligen sova nu ska ju förfan upp snart och gå till skolan. Men som tur är så slutar jag halv 12 i morgon. Så vi hörs då. Puss och godnatt !


Några av bilderna jag skickade hem


SLEEPY

Hejhej, nu har jag pluggat lite. Men är långt ifrån klar. Får nog fortsätta i morgon. Är så hilma trött just nu. Har ju inte sovit efter skolan, vilket jag brukar göra. Jag har lagat mat det blev väldigt gott! Gillar faktiskt att laga mat. Även om jag inte gör det så ofta. (Fick nog på kocklinjen). Nu efter det blev jag rikigt trött. Vill bara sova. Men ikke! Måste hålla mig vaken ett tag till i allafall annars kommer jag inte kunna somna ikväll. Kommer inte skriva mer idag. Jag ska vara helt själv hemma så ska bada nu snart, sedan ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på andra avenyn heela kvällen tills jag somnar. Låter det inte underbart! Pease and Love / Julia

Ph: min mat!


EFTERMIDDAGSPLUGG

Hejsan, nu är jag hemma efter skolan. Nu ska jag verkligen ta tag i engelskan och göra klart alla ticktock. Wish me luck !


NYTT TILL MIN IPHONE

Coolt USAmobilskal, apple iphone 4 skydd, skalCoolt USAmobilskal, apple iphone 4 skydd, skal
Köpte nyss det här snygga skalet till min iphone! Längtar tills det kommer! Köpte även ny plast till skärmen eftersom mitt förra blev så repigt. Hihi. Nu ska jag städa byebye!


SPICY HOT

Hallo, nu har jag varit och handlat med mamma. Det blev spicy hot till middag. Det gillas ! Nu ska jag städa rummet, för jag hann inte göra det förut. Jag fasnade framför tven. Sällan! Men vi hörs snart. puss !

Ph: me right now


SUNDAY

Hejsan, idag vaknade jag vid 12. Då gick jag upp och kollade på tv. Nu har jag precis käkat frukost, så nu tänkte jag städa lite i rummet och sedan ska jag fixa mig för att möta mamma och handla lite mat. Hörs senare puss !


SLEEP TIGHT

Hejsan, nu är det dax för mig att sova. Är rikigt trött. Ikväll har jag legat i sängen och kollat på massa kläder och skor. Det är sjukt vad mycket man vill ha.. Önskar man va rik. Men som sagt ska sova nu snart, men först blir det några avsnitt av andra avenyn. Puss och godnatt!

Ph: 2år gammal, jag och Alex


HIGH ON LIFE

Hallo! Gjorde i allafall klart en uppgift förut, så tre kvar. Men de tänker jag inte göra idag. Har nyss målat naglarna, funderar på att måla tånaglarna med. Har inte gjort det sen skolavslutningen i 9an tror jag, haha! Vid åtta ska jag kolla på Rock systar på 7an och jag hinner inte gå ner och köpa cola! Så jävla kasst! Men jag tänkte hänga upp mina rena kläder i garderoben nu och kanske damsuga om jag hinner innan filmen så vi hörs senare. puss !

Ph: pink nails


ALL THE ABOVE

Hejsan, sov vääldigt länge idag. Vaknade vid 2. Skönt att sova ut i allafall. Jag har inte gjort ett skit, typ kollat på tv och ätit lite. Kommer nog vara hemma hela dagen. Jag har träningsvärk och förkyld. Så jag ska försöka plugga lite nu då, sedan blir det en film. Hörs senare. puss !

Ph: nyår


FREDAGEN DEN 13DE

Då var man hemma igen. Skönt! Hade det sjukt kul i Romme med Madde, Marius och Teddy. Lite tråkigt att inte alla backar var öppna dock. Är sjukt trött just nu, så vill bara sova egentligen. Men jag ska vänta på att Alex kommer hem. Så nu blir det att kolla på någon film och sedan är det nattinatti för mig. Skönt att man kan sova ut i morgon. Jag hade nästan glömt att det är helg nu, haha! Men vi hörs i morgon. Puss!


Ph: Romme idag


ROADTRIP

Godmorgon, nu sitter vi i bilen och taggar. Ska nog sova lute. Sov bara 1,5 tille i natt ;)


TAGGA ROMME

Hejhej, ligger i sängen nu. Madde ska sova här, för i morgon åker vi till romme och röjer. Taggar lite smått! Men nu måste jag sova ska upp 5. Godnatt !


HEMMAFRU.SE

Hej, nu har jag vart i tvättstugan och handlat. Har lite tvätt kvar.. Känner mig so men hemmafru idag. Ska laga mat senare, det blir kotletter, pomme och bea. Riktigt gott! Som sagt så har jag tvättat och handlat. Ska städa mitt rum med. haha. Herregud! Men först och främst så ska jag plugga lite. Har ju sagt att jag ska göra det i flera dagar, men det har inte blivit av än. Får bli att plugga vidare i helgen. För på måndag vill jag att allt ska vara klart! Nu nu ska jag inte babbla mer, dax att plugga. Skriver senare puss!!


TVÄTTA

Nu är jag hemma från skolan. Ska väcka födelsedagsbarnet dnart och sedan ner i tvättstugan, skriver snart !


SOVA LITE

Hejhej, nu är jag hemma från skolan. Lite trött så jag tänkte kolla på en film och sen sova lite innan jag ska plugga. Vill ha allt klart innan helgen så jag kan fokusera på allt nytt som kommer den här terminen. Aja, skriver mer senare.

Jag just nu


HISTORIA

Hejsan, just nu sitter jag i skolan och har historia. Jag har inte världens roligaste dag i skolan, men man får hålla ut. Efter lunch har vi tyska med. åååh ! Men är iallafall inte död idag som jag var igår. Men nu börjar vi igen. Så jag bloggar mer när jag kommer hem från skolan. Puss !

Ph: Nyår


DOG

Hejsan, var i skolan förut och var helt förstörd. Efter skolan så drog jag till bibban med olivia en kortis för jag pallade verkligen inte. Herregud. Så när jag åkte hem så längtade jag sjukt mycket till sängen. Men när jag väl låg där så kunde jag inte sova! Åhh! Somnade i allafall till slut och sov i en och en halv timme. Sedan blev det lite mat i magen och kolla lite på tv med älskling. Nu ska vi snart gå och lägga oss. För jag mååååste verkligen gå upp i morgon! Japp, men det var väl allt för idag. Hörs i morgon. Puss !

Bild från i lördags hemma hos emma


LOVET ÄR ÖVER

Nu är lovet över och då känner jag att det är dax att börja blogga igen. Under lovet så har jag för det medta bara slappat och sovit. Riktigt ovärt, men behövligt.

Igår kväll somnade jag runt 11 och vaknade vid halv 2... Jag har varit vaken sedan dess. Kommer nog dö lite lätt under den här dagen, men jag slutar halv 12 sedan ska jag och olivia till bibban och plugga. Så det kommer nog inte va så jobbigt i allafall om jag tänker efter. Det är ändå skönt att komma tillbaka till rutinerna igen, efter att ha sovit till klockan 3 i princip varje dag. Men jag skriver senare. Så vi hörs puss !


RSS 2.0