GULLPLUTT

Haha Alex kom nyss hem med två julstjärnor som han tyckte att jag skulle sätta i mitt fönster i rummet. Allt för att höja julstämningen. Han är så himla gullig min älskling. Han hyrde även en film som vi ska se snart, hoppas den är bra bara. Tänkte bara ge er den updaten. Hörs i morgon, godnatt !


I LIVE FOR THE WEEKENDS

Blev inget stan idag. Jag la mig i sängen ett tag för att vänta på att mamma skulle bli klar och självklart somnade jag, typiskt. Så det har blivit en hemma dag med min älskling. Vi har inte gjort något speciellt kollat på lite tv och snackat. Snart ska vi sova för han ska till Stockholm med skolan i morgon och jag har matte. Slutar i allafall efter lunch i morgon så det är skönt. Sen på fredag så slutar jag med vid lunch. vill att helgen bara ska komma nu så att jag kan få sova. Men vi hörs i morgon. puss och godnatt !


TO THE CITY

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Blev att äta pizza till lunch med Olivia som bjöd mig, tack Livan! Efter lunchen hade vi Tyska. Det var rätt segt, men vi har en bra lärare som gör att man överlevde i allafall. Nu när jag kom hem frågade mamma om jag ska med en sväng ner till stan så ska hänga med henne och kolla lite. Skriver senare.


Pizza på kungskebab


HISTORY

Hallo, sitter i skolan nu och har historia. Jag och Olivia ska göra en tidning om 1800-talet. Så den ska vi börja med snart. Efter historan ska vi ha tyska. Kill me ! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Ska nog köra lite Zumba, Alex fixade det till mig igår så det skulle va kul att prova. Men nu ska jag jobba, hör av mig när jag har slutat skolan hejsålänge !


Ph:Olivia


TIME TO SLEEP

Alex blev inte så långvarig här hemma. Han kom och kollade lite på tv med mig, sedan drog han igen för att träffa några kompisar. Han är ledig i morgon så det är väl lika bra, så slipper han störa mig hihi ! Under kvällen har jag kollat på tv/ kollat in massa nya bloggar och jag hittade en riktigt bra som hade massa bra tips, så den ska jag verkligen fortsätta läsa. Men nu är det i allafall dax för sängen annars kommer jag inte upp i morgon. Usch, jag som har så svårt för onsdagar, brukar inte ens vakna av väckarklockan....


Ph: me


I´M GONNA DO IT


Vill nu nu nu nu!!


MYSIGT SKUMBAD



Ph: me

Hejsan, har precis tagit ett varmt bad, hur skönt som helt. Nu sitter jag här vid dator och väntar på att Alexander ska komma hem till mig. Vet inte vad vi ska göra men det blir väl att glo på tv eller kolla på andra avenyn. Ska börja på en ny säsong idag, jippi !! Efter det ska jag väl sova antar jag. Får se om jag skriver mer idag annars hörs vi i morgon. puss !


VI BÖRJAR OM PÅ NYTT

Nu är det daxs igen. Jag vet att det är mycket fram och tillbaka nu. Men jag har faktisk saknat det jätte mycket. Nu är det all in eller ingenting. Så vi får se vart det leder.

Ska bara fixa lite med designen sedan skriver jag lite mer innan jag ska sova sedan.

RSS 2.0