WORKWORK

Hejsan, har städat klart mitt rum och lagat lite mat. Fick ett sms från jobbet förut, så ska jobba i morgon. Skönt! Så nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma hem så att vi kan gå ner till affären och handla lite cola och sådär. Sedan ska vi väl kolla på tv lite. Jag ska gå coh lägga mig tidigt idag. Får se hur det går eftersom att jag somnade vid 4 tiden igår och dan innan det. så jag har vänt lite på dygnet om man säger så. Men ska i allafall försöka. Men jag kanske skriver ett sista inlägg senare. Annars hörs vi i morgon. Puss !

Ph: Jag för någon dag sedan


STRONGER

Hejsan, vaknde vid 2. Har bara legat i sängen och försökt att vakna till lite så man kan börja städa. Men nu är jag pigg så ska klä på mig och börja röja. Tänkte städa badrummet med när ja ändå är igång. Men vi hörs senare puss !


EVERYTIME

Nu är det dax för mig att sova. Alex sover inte här hemma inatt så jag får sova ensam. Inte kul... Men jag överlever hoppas jag haha. Ska väl sätta på en film som jag kan somna till och så ska jag se till att inte vakna så sent i morgon. Onödigt att sova bort hela dagen. Tänkte städa mitt rum i morgon med. Det ser förjävligt ut faktiskt. Fint till nyår ska det vara. Godnatt !


NOLIFE



I WANNA GO

Halloj, nu är jag hemma från Jonna igen. Ligger i sängen och tänkte kolla på en film snart, eller kanske nörda lite sims. Hihi! Alex ringde nyss och sa att festen är fixad till nyår. Riktigt skönt! då slipper man gå och tänka på det mer. Har även fixat dricka idag med. Men det är lite smått kvar. Nu längtar jag till ett nytt år med nya möjligheter! Allt ska bli bättre. Här är mina nyårs löften för det här året!


Ph1: nyårslöften
Ph2:
google


HOS JONNA

Hejsan, just nu sitter jag hemma hos Jonna och ugglar. Vi har inte gjort så mycket, pratat och fjantat oss. Vi har spelat skippo med. Kul att träffa Jonnisen igen. Men nu ska jag vara lite social puss !

I LOVE YOU BABY

Hejsan, nu har vi sett klart på filmen och ska snart sätta på nästa. Men tänkte bara uppdatera lite om hur min dag har sett ut innan. Jag och Alex vaknade vid 12 tiden, gick upp och fixade oss och sedan gick vi ner till stan. Alex köpte en ny tröja. Efter det så gick vi hem och handla lite mat för att sedan laga till en middag. Det blev rikigt gott!! Efter maten har vi bara myst i soffan och kollat på film. Riktigt skön dag. Men nu ska jag inte låta Alex vänta mer, så vi hörs i morgon. Puss och godnatt!


Ph1: me today
Ph2: Maten vi gjorde idag


SKRIVER SENARE

Hejhej, ligger och kollar på film med älskling nu. Har inte haft tid att blogga idag, men skriver när filmen är slut, hej så länge ;)


BILDER FRÅN BÅTEN




haha det blev inte så många bilder :)


MELLANDAGSREA

Hejsan, vaknade vid 9 i morse och gick och mötte Madde och Ellinor på stan vid 10. Vi gick och shoppa lite sedan vid halv 3 bytte jag kamrat att gå med för då kom jonna. Då gick vi och shoppade ännu mer. Så jag va på stan från 10-17 idag. Herregud! Jag har så ont i fötterna. När jag kom hem så gick jag och mamma för att handla lite, sedan har vi kollat på tv. Just nu sitter vi och kollar på "den där Mary". Jag kommer nog somna tidigt idag, för jag är sjukt trött.

Jag fick med mig lite saker från stan i allafall. Är faktiskt rätt nöjd för en gångs skull, alla andra år har jag bara köp för att köpa och i år har jag verkligen försökt att tänka till. Det kom väl hem liite onödiga saker, men ingenting som var dyrt.


D.Ö.D

hejsan, är sjukt trött så jag orkar inte blogga egentligen. Lägger upp bilder och berättar om kryssningen i morgon. I morgon ska jag upp tidigt och gå på jul-rean med. Men vi hörs i morgon. GODNATT !!

EXTRAKNÄCK SOM FRISÖR?

Färgade mammas hår nyss. Sedan klippte jag både mamma och Alex. Kanske borde extraknäcka som frisör. haha! Nu ska jag packa ihop lite grejer till i morgon och förbereda lite, sedan bilr den en film och sängen för min del. Slänger in ett tidsinställt inlägg till i morgon eftersom att jag inte kommer kunna blogga i morgon. Puss så hörs vi på söndag.


JULFIRANDE

Hejsan, idag har jag firat kul här hemma. Jätte mysigt. I morse gick jag och mamma till stan och köpte lite saker. Sedan fick jag inte gå med henne på stan mer så jag drog till madde hjälpte henne att slå in julklappar och lånade hennes skor till i morgon. Efter det drog jag hem till mig och lagade lite jul mat med mamma. Sedan kom Alex sen åt vi och öppna julklapparna. Fic jätte bra saker, med tanke på att jag redan har fått mycket saker nu innan jul som räknades som julklappar. Så är väldigt nörjd. Jag fick det som är på bilden och ett present kort på H&M av Alex. Tack så mycket !



Ph1,2,3: Julklappar Ph4: Julmaten


BAKOM STÄNGDA DÖRRAR

Nu ska jag försöka sova lite så jag kommer upp i morgon. Ska möta mamma på stan när hon slutar jobbet, så ska vi gå runt och kolla lite och kanske ta en fika eller något. Sedan ska jag nog hem till Madde en sväng och sedan hem och fira jul typ. ska börja läsa en ny bok nu som mamma tipsade om. Hoppas den är bra. Den ska tydligen vara jätte hemsk, så får hoppas att man inte tjuter ihjäl sig. vi hörs imorgon puss och godnatt !

Ph: Bakom stängde dörrar


KLÄNNINGEN


Det var någon som ville ha en bättre bild på klänningen jag köpte för ett tag sedan så här är den. Men den är snyggare på måste jag säga.


X-MAS

Slog in mammas julklapp nyss. Vi ska fira jul i morgon eftersom att jag inte är hemma på julafton. Det ska bli mysigt. Jag ska åka på kryssning med Alex familj på julafton som ska bli riktigt kul. Så i år blir det inte de gamla vanliga traditionerna. Jag har inte ens haft någon riktig julkänsla i år, vilket är lite tråkigt. Jag har faktiskt aldrig firat jul utan min familj någon gång i hela mitt liv så det känns lite konsigt. Men kul ska vi ha det i allafall.

Ph: Mammas julklapp, haha pappret är åt fel håll. Såg det nu, fail!


SOFFHÄNG

Hej, idag har jag inte gjort mycket alls. Jag och Alex har legat i soffan heela dagen. Alex var bakis och jag har inte kunnat röra mig typ för jag har haft så ont i magen. Ringde sjukvårdsupplysningen och de tyckte att jag skulle åka till akuten, men det sket jag i och nu börjar det bli bättre. Kanske därför jag är as pigg just nu. Kommer inte somna på några timmar. Madde kom hit en sväng förut. Hon va med i soffan och kollade på tv till typ 1. Efter att hon drog så duschade jag och målade naglarna.

Ph1: Madde Ph2: Mina nymålade naglar


NEW


Ph: Jag och det jag köpte idag


BIG FAT BASS

Hej, det va ett tag sedan. Men jag har inte haft något att skriva om helt enkelt. Inte så kul att läsa om att jag int4e har gjort någonting. Men idag har vi haft julavslutning, så nu har jag jullov på rikigt! Så himla skönt ! Ska sooova hur mycket som helt. Efter avslutningen var jag och mamma och handlade lite. Fick hem lite nagellack, lösnaglar och lösögonfransar och mat såklart haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Är så himla trött så jag vill bara sova. Men ska väl kolla på någon film och umgås lite med min mor. Hörs byebye !


Ph: Jag och Livan för ett tag sedan


ÄNTLIGEN

Nu har jag äntligen städat klart. Gick igenom mina lådor med som var full proppade med skit rent ut sagt! Varför samlar man på sig sånt ens. Tomma förpackningar och trasiga saker. haha. Nu är det jävligt skönt att det är klart i allafall. Snart blir det söndags middag med mamma sedan ska jag bara ta det lungt tills Alex kommer hem. Hoppas han hyr någon bra film eller något. Kommer nog inte blogga mer idag så vi hörs i morgon puss !

I WANNA GO

Hello! Idag är det söndag, vilket betyder att det är dax att städa här hemma. Är nästan alltid på städ humör på söndagar. Det är skönt att allt är städat när en ny vecka börjar.

Jag vaknade vid 11 med Alex. Efter en halvtimme så drog han till jobbet och jag började städa. Har fixat alla skor och jackor i hallen, bytt påse i soptunnan, damsugit och dammat. I vanliga fall plockar jag bara lite så det ser lite fint ut, men nu är det snart jul så jag tänkte vara lite snäll mot min mor och hjälpa henne. Nu är det bara mitt rum kvar! Det tråkigaste ! Varför är det så tråkigt att städa sitt eget rum, jag förstår inte! Men nu ska jag skynda på och städa klart mitt rum innan mamma kommer hem från jobbet. Puss!


Ph: google


SOLO


Fick en liten julklapp i förskott av mamma som kom hem i brevlådan idag. Trevligt !


SPENATSOPPA

Hejsan, bloggade inte igår, vilket var dåligt. Idag har jag lagat mat och bakat och sovit. Inte speciellt kul. Ska nog inte göra så mycket mer heller. Funderar på om jag ska städa mitt rum, men det får vi se, haha. Orkar inte jag vill bara lägga mig och sova igen. Vet inte vad det är med mig idag. Men jag lagade i allafall spenatsoppa och det blev as gott! Jag bakade kladdkaka med och de blev rikigt bra och goda med.

Gud vad glad man kan vara när man är ensam hemma



BAKAR

Håller på att bara kladdkaka nu skriver senare ;)


We run the night

Hejsan, idag vaknade jag vid 11. Sedan så kollade jag på tv ett tag sedan så väckte jag alex. Efter det umgåicks vi lite. Vid 4 tiden drog han till jobbet. Han lär väl komma hem snart. Calle var här en sväng förut det var kul att träffa han ett tag med. Men nu ska jag sova vi hörs i morgon puss !

LAST FOR TO DAY

Är så sjukt trött, nu ska jag kolla på fråga olle. Sedan ska jag sova och sova lääänge! Hörs i morgon. Hoppas att jag inte vaknar allt för tidigt i morgon. Puss på er så hörs vi i morgon.

Ph: trött chey


RISGRYNSGRÖT

Hej, nu har jag äntligen pluggat klart! Så hilma skönt. Nu är det verkligen bara att ta det lugnt. Åt nyss risgrynsgröt, as gott! Blir inte så avancerat när man är ensam hemma. Alex är hemma och ska sova där inatt. Hade ingen lust att åka dit idag eftersom att jag är ledig i morgon och inte han. Hade varit tvungen att gå upp vid 6 tiden annars. Det ska jag inte göra. Jag ska sova ut i morgon, det är jag värd. Resten av kvällen ska tillbringas med att städa hade jag tänkt så mamma blir glad när hon kommer hem. Det måste ju bara lite fint såhär i juletider, ellerhur ? Men jag skriver mera senare puss på länge !


Ph: maat


CELEBATE

Heeej! Är så hilma glad nu! Jag har inga mer lektioner det här året! Är ledig i morgon. På måndag är det fotbollstunering, på tisdag ska vi kolla på film och på onsdag ska vi ha avslutning. Gud va skönt ! Man kan ju nästan säga att det är lov nu. Nu ska jag bara göra klart en uppgift i idrott sen är det bara att ta det lugnt till nästa år. Är så happy! Hör av mig senare. puss !

TYSKA PROV

Hejsan, idag var jag i skolan som vanligt, först hade vi historia och sedan tyska prov. Det gick inte så bra, menmen. Efter skolan sov jag föör länge. Ångest. Vet faktiskt inte om jag kommer kunna somna ikväll. Är fortfarande jätte pigg. När jag och Alex vaknade så gick vi och köpte pizza och hyrde en film igen. Det blev en Irene Huss. De filmerna är så himla bra. Vi har även spelat lite fifa jag och Alex. Jag vann som vanligt. hihi. Nu ska jag väl kolla lite på datan och plugga lite matte till matteprovet i morgon bitti. Men vi hörs i morgon igen. puss !

Ph: google
(måste bli bättre på att ta bilder)


Tyskaplugg och film

Hejhej, idag va jag i skolan och hade lite tävlingar och så. Efter skolan så va jag så trött så jag pallade inte dra till bibban. Så jag sov någon timme sesan gick jag och alex ner till affären och handla mat. Alex lagade maten medens jag pluggade. Så snäll. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska kolla på en film som vi hyrde förut. Blir inget mer bloggade idag. Vi hörs i morgon puss !


Lucia

Hejsan, blev inget bloggade igår. Glömde faktiskt bort det. Igår va jag hemma hos alex och umgicks med angelica lite. Vi åkte hem till mig kl 6 ungefär. Så nu är man pigg och färdigfixad. Börjar halv 9, då ska vi leka lekar och fika tror jag så det blir en nice dag. Efter skolan ska jag och olivia till bibban igen och plugga, vi hörs sedan puss ;)


SAKNAR !







SUNDAY

Halloj, har varit en riktig chill-dag idag. Har bara glott på tv och läst. Käkat söndagsmiddag med. Vi åt lax så jävla gott!! Mmmm!! Nu hade jag tänkt att ligga och kolla på datan lite och dricka julmust och vänta på att Alex kommer hem. Sedan ska väl vi kolla på film eller något sedan ska vi sussa tidigt så vi orkar upp i morgon. Bara en plugg vecka kvar i skolan nu så det är bara att käpma på. Men jag skriver senare puss!


Ph: google


ALL THIS WAY

Hejsan, blev lite sen uppdatering idag. Jag vaknade vid ett, sedan gick jag och Alex ner till stan för att köpa en klänning till mig som jag ska ha på julafton, vi käkade även kebab. Gött! NÄr vi kom hem så gjorde vi inte så mycket. Spelade lite tv-spel och kollade på film. Nu har Alex gått till jobbet och jag ska kolla runt lite på datan sedan ska jag väl läsa lite och sedan sova. Jag har inte så mycket mer att säga så bybye!

Ph: me (min nya klänning)


AMANDA FONDELL

Nu är den sista idol-finalen förevigt avslutad. Så hilma tråkigt! Kommer ihåg när jag var 9 år och kollade på första säsongen. Så hilma sjukt att det är slut förevigt, vill nästan gråta... Men det var i allafall rätt person som vann. Hon var verkligen värd det och hon va bäst ! Idol jag kommer sakna er!

Ph: google


I´LL LOVE YOU FOREVER

Idag har jag vart i skolan och hafr idrott. Efter idrotten så drog jag hem och duscha, vila och fixade mig. Sedan drog jag ner till stan för att träffa Olivia. Hon köpte massa julklappar och vi hittade en klänning som vi ska ha på julafton och nyår. Kulkul. Nu är det snart Idol final. Men jag vet inte om jag ska se den, jag fryser ihjäl här hemma. Sjukt ! Nu längtar jag bara tills Alex kommer hem och kan värma mig, hihi


Två underbara år med dig min älskling, helt sjukt!
Ph: 2år sedan, bland de första på oss tillsammans


YESTERDAY

Hejsan, igår hade jag inte tid att skriva så mycket. Men det tycker jag borde vara förstårligt eftersom att jag och Alex hade 2 år. Efter skolan drog vi ner till affären och köpa massa gott. När vi kom hem igen så ställde vi oss och laga mat. Det blev kyckling som var inlindad i bacon och hasselbagspotatis till. As gott ! Till efterrätt åt vi cheesecake och den var också väldigt god. Efter middagen satt vi och snackade heeela kvällen. Mysigt var det. Men i morgon var man ju tvungen att komma upp till skolan så det blev en tidigt kväll.



Ph: middagen igår


IN SCHOOL

Hejsan, nu sitter jag i skolan. Nu har de äntlingen fixat blogg.se! Så happy! Har haft matte på förmiddagen och nu har vi företagsekonomi. Det är rätt soft. Ska kolla runt på lite hem sidor och läsa lite artiklar bara. Efter skolan ska jag hem och laga mat till mig mamma och Alex. Det är ju min och Alex 2 års dag idag. hihi. Han kom in min frukost på sängen till mig i morse. Min älskling! Men jag skriver mer när jag  kommer hem har inte tid att hålla på att blogga nu. Hörs !


ÅÅÅÅHHH!

Jag blir så irreterad på blogg.se ! Vafan är det snett för! Jag kan inte lägga in bilder eller någonting! Nu ska jag i allafall städa mitt rum så det är fint tills i morgon. Jag och Alex har 2 år i morgon. Tiden går sjukt fort. Känns som att det inte var alls längesedan vi hade 1 år ! Herregud asså! Men de här 2 åren har varit helt underbara. Men nu ska jag inte snacka om det, det får bli i morgon. Nu ska jag som sagt städa och dunka musik sjukt högt! Jag är så hilma stolt över mig själv att jag har pluggat hela dagen! Det gick as bra och man blev inte trött i huvudet heller, för man kunde ju ta pauser när man kände för det. Det här ska jag fortsätta med och Olivia får hänga med. Vi är ju värsta dreamteam. Puss på dig Livan ! <3 Hörs sedan om jag inte har slagit sönder daran för blogg.se dampar !

BIBLOTEKET

Hejsan, har varit i skolan idag. Försov mig till första rasten. Men det gjorde inte så mycket för jag missa typ inget. Efter skolan drog jag och Olivia hme till mig och käkade toast. Det va as gott. Efter det så drog vi till bibban och där har vi suttit och pluggat ändå sedan dess. Vi har fått mycket gjort tycker jag. Men jag skriver lite senare.DEt är något fel på blogg.se så allt är helt snedd så kan inte se om jag har stavat rätt. Hörs när jag är hemma sedan. Puss så länge!

SLEEP WELL

Nu ligger jag i sängen och ska läsa och dricka upp min sista cola, sedan är det dax för mig att sova. Imorgon blir det mycket plugg. Slutar kvart över 3, sedan ska jag och olivia dra till bibban och plugga yttligare. Måste som sagt köra på nu innan lovet så man börjar om på nytt efter lovet och inte ligger efter i någonting. Så himla skönt. Men nu ska jag läsa, godnatt!


SHOWER

Hej, nu har jag duschat och ska snart fixa lite, fixa naglar, ögonbryn, smörja in mig och jaa. Ta hand om mig själv helt enkelt. Sedan blir det att lägga sig i sängen och läsa boken. Lääängtar !! så skönt det var att duscha så länge, men skitsamma. Vi hörs i morgon puss !

SPICY HOT

Halloj, idag har jag varit iskolan och gjorde klart privatekonomin. Skönt! Tror den blev jävligt bra. Efter det så hade vi en föreläsning som va rätt intressant. Efter skolan drog jag hem och sov, var sjukt trött. Vid halv 4 så kom Alex hem till mig och väckte mig. Vi kollade lite på tv sedan drog vi ner på hemköp och spicy hot för att köpa lite mat. Sedan drog han hem. Så ska sova själv ikväll. Lite tråkigt, men jag överlever. Ska sova tidigt så jag är pigg i morgon. Skickade nyss in en Ticktock så jag har i allafall fått lite gjort idag. Resten av kvällen ska tillbringas framför tven och sedan ska jag duscha och sådär. Skriver mer sedan.


ALREADY TAKEN

Nu tycker jag att jag har pluggat bra. Gjort en ticktock (2 kvar), och pluggat in alla starka tyska verb vi har till provet. Men det väntar mer i morgon med Olivia. WOOHOO!! Nu ska jag hoppa in i en dusch lite snabbt, sedan fixa mig och sedan drar jag ner till Hugo och kör lite bowling. Jag vet sent, orkar inte egentligen. Men har man lovat så har man, haha. Hörs nog inte mer idag för jag kommer att däcka stenhårt i sängen när jag kommer hem. Så vi hörs i morgon puss !


Ph: me


NEW PLANS

Okej, nya planer, plugg! Måste verkligen bli klar med allt i skolan till jul, med BRA resultat. Måste komma över min ångest över högskolan, jag ska komma in på civilekonom, så är det bara! Så ingen vila, den får vänta tills ikväll! Allt detta ska jag vara klar med i slutet av veckan, bra mål tycker jag, det är ju bara att börja beta av.


NEW PURCHASE


Den här köpte jag på maxi igår för 50 spänn, lätt värt !


SNOW OUTSIDE MY WINDOW

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Jag kollade ut genom mitt fönster för det lät så konstigt. Det var inte vind och regn som jag hörde. Så när jag kollar ut på gatan så är den helt vit. CHOCK! Men jag tycker faktiskt att det är kul att det snöar, för nu kanske jag får jobba någongång, jag längtar! Men ändå så är det inte så kul med snö, för det blir svin kallt ute och det gillas absolut inte. Jag som inte ens har ett par vinterskor! ångest.se

Bild tagen utanför mitt fönster nyss !


CINEMA

Hello, idag på morgonen gick vi på bio med skolan. Filmen var inte så bra som jag hade hoppats på. Förstår inte hur den ska hjälpa mig med min viktiga uppsats nästa vecka... Efter bion hade vi englska och det var den första. Liiiiiiite roliga lektionen vi har haft. Hade lite tävling och sådär och vi vann såklart! Gött! Efter skolan så satt jag med mamma och snackade lite. Sedan kom Alex förbi en snabbis med Freddie sedan kom mamma hem med mat så har nyss käkat och tänkte sova en timme. För senare ska jag kanske bowla, så vill vara lite pigg i allafall.

Ph: me


INGELSTA

Hejhej, det har inte blivit så mycket uppdatering idag, men alex var ledig idag för en gångs skull, så jag ville umgås lite med honom. Vi sov ganska länge och låg och drog oss till ungefär halv 3. Sedan var vi nere i tvättstugan ett tag och efter det åkte vi till maxi för att hämta alex ps3, käka och kolla klänning till mig. Men den klänningen jag ville ha var slut :( så får kolla i hageby i morgon.

Just nu sitter jag med hårfärg i håret. Får hoppas att det blir bättre den här gången. När jag har sköljt ur håret så ska vi se en film som vi hyrde förut, mysigt. Sedan ska vi sova. Så det blir ingen mer uppdatering idag. Vi hörs i morgon, godnatt!


På väg till maxi

Är på väg till maxi nu med alex uppdaterar senare. Kram


LONG TIME AGO

Har har kollat igenom min gamla bilddagbok och mina gamla bloggar och hittade massor av roliga bilder. Så nu tänkte jag visa hur jag har förändrats från år till år. Lite kul att se även om jag själv tycker att det bara har förändrats med hårfärgen de senaste året typ.

Ph: me


AI SE EU TE PEGO

Hello, jag har inte gjort ett skit idag, väldigt skönt. Har bara kollat på tv, läst, kollat på kläder på internet och umgåtts med Alex ett litet tag. Ska fortsätta läsa boken snart. Har kommer rätt långt i den nu och det är svårt att sluta. Men som sagt inte så händleserik dag så har inte så mycket att skriva om. Kanske skriver senare annars hörs vi i morgon. puss !

Ph: jag förra fredagen


AWKWARD

Hejhej, idag sov jag till ungefär halv 2. Jag har kollat på t hela dagen samtidigt som jag har försökt göra engelskan. Skit svårt jag hatar engelska. Men nu ska jag fortsätta glo på mitt program sedan ska jag läsa boken jag började med igår. Den är as bra. Hörs senare puss !


Ph: google


FLICKAN FRÅN HAVET

Nu ska jag inte nörda data med, blir att lägga sig i sängen med boken flickan från havet - carolina gynning som jag lånade av Olivia. Läste första kapitlet hemma hos Olivia och den verkar väldigt bra, det är nog en sån bok man fasnar i och inte vill sluta läsa. Vi hörs imorgon när jag vaknar. Ska ta mig en rikigt sovmorgon, jag tycker att jag är värd det faktiskt. Godnatt !


Ph:me


LIKE A PRAYER

Hej, nu är jag hemma från Olivia igen. Man kan ju inte säga att det har varit min tur dag idag precis. Jag har fått ett stort blåmärke på insidan av knät av spinningcykeln, sedan när jag skulle åka till Olivia så satt jag och vänta på bussen i 10 minuter i kylan och när det var 2 minuter kvar till bussen skulle komma så kom jag på att jag hade glömt våffeljärnet! Herregud. Det var ju jätte viktigt. Så jag fick gå tillbaka hem och hämta det och sedan vänta 20 minter på att nästa buss skulle komma.

Väl hemma hos Olivia så började vi göra våfflor på en gång. Vi åt typ 5 stycken var och efter det höll vi båda två på att spy. Senare kollade vi på Idol och jag tycker absolut att det var rätt att Moa åkte ut. Efter Idol så snackade vi ett tag sedan bar det av hem. Nu tror jag att jag ska plugga lite Tyska, annars väntar jag med det till i morgon. Skriver ett sista inlägg senare.

Ph: Lånade från Olivias blogg


ITS FRIDAY

Halloj, nu är det äntligen helg! Såå sköönt, herregud vad jag ska sova. Idag hade jag idrott på morgonen. Sjukt jobbigt och jag vet att jag inte kommer kunna gå i morgon pga min träningsvärk jag kommer ha. Men det va ändå en skön start på dagen. Efter idrotten hängde jag med Olivia för att köpa saker till ikväll sedan kom jag hem och duscha och till sist däcka jag på soffan. Alex kom hem vid 2 tiden och väckte mig. Så jag har umgåst lite med honom innan han skulle iväg på praktiken. Efter att han drog så umgåicks jag med min mamma som ska på middag ikväll, så henne kommer jag inte se röken av heller. Men nu ska jag klä på mig lite riktigt kläder sedan iväg till Olivia för att käka våfflor, glo på idol/OC och plugga lite. Hörs senare, uppdaterar nog mer därifrån, hej så länge!


Du gör mig till den lyckligaste flickan i världen!


WE OWN THE WORLD

Hejsan, nu har jag gjort allt jag skulle. Tränat, handlat, städat, duschat. Skönt! Nu när jag har lite tid över så tänkte jag faktiskt försöka plugga lite engelska. Inte mitt favorit ämne direkt, men det måste göras förr eller senare. Måste ju ha bra betyg för jag tänker faktiskt bli civilekonom. Alex va ju på högskolemässa i Stockholm idag, så han tog hem lite papper till mig om just den utbildningen. Han är så gullig. Jag vet att det är långt kvar eftersom att jag går i ettan fortfarande. Men jag längtar sjukt mycket till högskolan och livet efter. Flytta hemifrån, ha vilka möbler, färger man vill, äta vad man vill. Åhh längtar som tusan! Men som sagt långt dit. Men genom att tänka på det varje dag så blir jag mycket mer motiverad till skolan. Så det är bra att ha mål. Med de orden avslutar jag dagens bloggande. Vi hörs i morgon efter spinningen, godnatt !


Ph: Mina framtidsplaner


ALL I EVER GAVE YOU

Hejsan, nu har jag mött upp alex så nu har jag min laddare äntligen. Fick lite panik där ett tag när jag såg att batteriet började ta slut. Jag har inte gjort ett skit idag, kul va!? Jag sov ett tag på soffan sen har jag kollat på tv. Snart ska jag prova Zumban, kul att se hur det går. Senare ska jag ner och handla och kanske prova på mina nya tränings appar med. Gud vad hurtig jag låter, vilket jag absolut inte är men skulle gärna vilja. Men nu ska jag sluta babbla och dunka musik i min lägenhet nu när mamma inte är hemma. Puss !


Låten som kommer skrika ur mina högtalare hela kvällen !


Ph: me 


SHE DOESN'T MIND

Hejhej, är hemma från skolan nu och har precis ärit toast, det va as gott! Nu sitter jag och kollar på tv och funderar på att sova ett tag. Alex tog med sig min sladd till datan till stockholm så jag kan inte lägga in några bilder, så det här får bli ett tråkigt inlägg. (Nu har jag sladden igen)

Jag kanske ska träffa jonna sen, men vi får se hur det blir. Jag har inte snackat med henne idag än. Jag skriver senare puss !


Min lunch


RSS 2.0