TRO HOPP OCH KÄRLEK

Hejsan, nu är snart dax för mig att sova. Nu ikväll har jag snackat i telefonen och glott på tv. Duschade nyss och snart måste jag förebereda mig inför redovisningen i morgon, orkar inte!! Men måste. Efter det så ska jag väl kolla på någon repris eller något så jag somnar. Men är inte trött nu så kommer nog inte somna. Kanske inte var någon bra idé att sova efter skolan, men skönt vare ! I morgon är det en lugn dag i allafall, slutar halv 12 sedan ska jag ner på stan och kolla lite och sedan ska jag nog ta en fika med Bella. Mysigt, annars vet jag ingenting. Men nu ska jag inte babbla mer. Hörs i morgon puss och godnatt !


ps, har inga bilder ...

JAG GRÅTER IBLAND

Hejsan, idag har jag vatit i skolan. Inget speciellt alls. Vi skulle egentligen bytt klassrum idag. Men så blev det inte. Skönt det för vårat nya klassrum är det ruttnaste jag har sett! Efter skolan drog jag hem och sov, sjukt va trött jag var. Vaknade vid halv 6. Jag har inte gjort mycket alls sedan dess. Glott lite på datan och käkat lite. Har inte tänkt att göra mer idag heller. Men måste plugga till redovisningen i morgon... Asso pallar inte sklan just nu...

JAG KAN INTE LJUGA FÖR DIG

Hejsan, igår åt jag middag på lilla krogen med mamma. Gullig hon är som bjuder mig helt spontant. Efter middagen så drog jag till Jonna och kolla på melodifestivalen och sov även där. Mysigt att sova där igen, det va ett tag sedan. Jag drog hem från jonna vid halv 2 kanske klockan var. Efter det så har jag inte gjort så mycket. Träffade lilla pärlan som kom med spicyhot. Gullig hon är. Vi snackade lite skit och sedan gick hon. Nu på kvällen har jag och mamma kollat på walander och nu kollar på reprisen av melodifestivalen. Var bara tvungen att se Loreen igen. Hon va så himla braa !!!! Efter det så ska jag gå och lägga mig, ska till skolan i morgon. Ha det bra, godnatt!!


BRÖLLOPSDUELLEN

Hejsan, nu mår jag myyycket bätte. Idag vaknade jag vid 10, sen var jag tvungen att möta Angelica på stan en snabbis och efter det mötte jag upp Alex. Vi drog hem till mig ett tag, sedan gick han igen... buuhuu. Men han kommer i morgon igen. Kvällen har tillbringats tillsammans med min mamma. Vi har det på film. Det är mysigt att bara vara hemma ibland och ta det lugnt. Jag och mamma behöver verkligen egentid ibland med varandra. Men nu är jag sjukt trött, så det blir lite andra avenyn. Har nästan inga avsnitt kvar nu, så snart måste jag hitta på något annar kvällsnöje. haha. Men vi hörs i morgon puss och godnatt.

Ph: google


LOVE MADE ME BLIND

Hejsan, jag var jätte trött efter skolan så det blev en liten tupplur. Nu har jag varit vaken ett tag. Nu är det dax att plugga lite. Kommer nog inte bli så mycket. Mår inte så bra om jag ska vara ärlig. Men det är bara att köra. Längtar till helgen, det här har varit en jävla skit vecka! Efter plugget ska jag städa bort alla mina bekymmer sedan vet jag inte vad jag ska göra. Skriver mer senare. ha de bra så länge. :)


JAG SIKTAR MOT TOPPEN

Hejsan, nu mår jag i allafall bättre. Men det kan bero på alvedonen jag tar. Är iallafall i skolan idag. Får inte missa mer! Är hemma nu på lunchen men ska snart gå tillbaka till skolan och ha tyska. Men tänkte bara slänga in ett inlägg och visa att jag lever. Skriver mer efter skolan. Men då måste jag plugga järnet. Det är inte så mycket som det ser ut men har lite lätt panik. Men nu måste jag springa till skolan puss !

RSS 2.0